Hoe de Alinker en ik elkaar ontmoet hebben

Twee jaar geleden was ik met m’n moppie een weekendje naar Düsseldorf. Ons hotel bevond zich bij de haven en de Altstad was zo’n 3 km verderop. Dus na aankomst liepen we lekker richting centrum om daar gezelligheid op te zoeken. Alleen zo lekker vond ik die wandeling helemaal niet. En het idee dat ik niet meer door een stad kon slenteren omdat het mijn benenwagen teveel moeite kostte, daar werd ik wel erg verdrietig van. Toen we ‘s avonds weer terug waren in het hotel ben ik gaan “googlen” op het probleem waar ik tegenaan liep en zodoende leerde ik de Alinker kennen…

Twee jaar later (deze zomer) was ik mijn solovakantie aan het plannen. Ik ga elk jaar alleen op vakantie en ik vind het fijn om me zelfstandig te kunnen verplaatsen. Vorig jaar had ik Nordic Walking stokken aangeschaft. Deze bieden mij echter niet voldoende stabiliteit. Dus was ik van plan een driewielfiets te huren. Ik heb één verhuur gevonden met deze fietsen in het assortiment maar deze waren allemaal uitgeleend tijdens mijn vakantieweek. Toen dacht ik weer aan de Alinker. Ik las op internet dat de leverancier van deze loopfietsen in Amersfoort, vierfiets, zat dus belde ik enthousiast op.

Na een heel leuk telefoongesprek met Sjoukje Ziel was het plan om hem eerst te huren en als hij beviel zou ik hem aanschaffen. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens onze gezinsvakantie in Nederland heb ik de loopfiets uitgeprobeerd. Er ging toen weer een hele wandelwereld voor me open. Een wereld die ik heel graag verder wil verkennen, dus na een week de Alinker gehuurd te hebben, heb ik hem aangeschaft.

Eén van de eerste ritjes op mijn nieuwe loopfiets keek ik naar mijn voeten en zag ik ze weer rennen. Iets wat ik al heel lang niet gezien had en eigenlijk ook niet meer gedacht te zullen zien. Wat werd ik daar blij van! De naam van mijn blog is toen geboren…

Op naar veel veilige kilometers op mijn super coole knalgele loopfiets!

2 gedachten over “Hoe de Alinker en ik elkaar ontmoet hebben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: