Wat zou liefde doen?

Ik heb al een tijdje niets geschreven op deze blog. Ik was even ondergronds, als een molletje in winterslaap. Nu ben ik weer bovengronds. Al een poosje. Het is een periode van bijzondere inzichten geweest.

Ik heb bijvoorbeeld ontdekt dat Running on Wheels mij niet meer heel lekker past. En ook hoe dankbaar ik mij voel mij voor Running on Wheels.

Twee jaar geleden was ik er weer aan toe om mij in de buitenwereld te begeven. Running on Wheels heeft mij echt geholpen hierin. De onzekere eerste stapjes zijn stevige passen op mijn pad geworden.

In die periode heb ik inspirerende inzichten en ontmoetingen opgedaan.

Prachtige wegwijzers die mij hebben geholpen om mijn weg mooier te maken.

Die weg daar focus ik mij tegenwoordig op. En onderweg kom ik wel eens kruispunten tegen. Als ik dan niet zo goed weet welke kant ik op wil, kies ik de kant van liefde. Wat zou liefde doen?

Kiezen voor deze weg betekent niet kiezen voor de makkelijkste weg. Zeker niet. Ik weet dat ik angsten in mij heb. Kanten die ik lange tijd liever onderdrukte. Maar inmiddels durf ik deze angsten aan te kijken en soms misschien wel te omarmen.

Deze angsten maken dat ik in beweging kom. Ik probeer alleen angsten niet de weg te laten bepalen. Door de angsten aan te kijken kan ik voor de weg van liefde kiezen.

Laat ik het concreet maken met een voorbeeld. Ik hou heel erg van schrijven. Ook van schrijven met de hand. Maar durfde dat niet meer. En dit maakte mij verdrietig. Ik miste het. Ik heb deze angst aangekeken. Ik heb mij omgedraaid om te kunnen zien wat mij tegenhield.

En toen zag ik dat het niet fysieke onmacht was, waardoor ik niet meer met de hand schreef. Eerlijk gezegd had ik wel bedacht dat het was. Maar wat deze uitingsvorm eigenlijk had gestopt, was de angst dat ik dit niet meer zou kunnen.

En met het aankijken heeft de angst zijn grip verloren. Waardoor ik kon kiezen voor de weg van liefde. Tegenwoordig schrijf ik weer regelmatig met de hand.

Een grote liefde van mij is yoga. Ik heb in september ook Samskara Yoga opgericht. Deze richting wil ik groter maken. Ik ga daarom stoppen met Running on Wheels. Om mij volledig te kunnen richten op Samskara Yoga.

Als je het leuk vindt om dit pad van mij te volgen, volg mij dan op Instagram.

Ik ga afsluiten met een heel gemeend dankjewel voor het lezen. Dat vind ik een heel bijzonder gevoel. Misschien kennen wij elkaar live, misschien alleen via woorden maar hoe dan ook zeg ik heel graag tot ziens!

Ps. Alhoewel ik ga stoppen met Running on Wheels ga ik zeker niet stoppen met mijn Alinker. Als ik op mijn Alinker zit voelt het alsof ik nieuwe benen heb. En waar ik wandel, rollen mijn nieuwe benen.

4 gedachten over “Wat zou liefde doen?

 1. Wat mooi hoe je je pad zoekt en volgt. Veel respect daarvoor! Waar de ene deur sluit, gaat er een andere open. Natuurlijk blijf ik je volgen op Insta en ik wens je veel succes en geluk! 🍀

  Geliked door 1 persoon

  1. Je haalt één van mijn favoriete uitspraken aan! Dankjewel daarvoor en voor je lieve woorden🥰. Ik blijf jou ook met veel plezier volgen en wens je ook alle goeds op je pad!

   Like

 2. Lieve Nuri, ik vind het heel mooi om te lezen hoe jij jouw hart achterna gaat😍 Dingen doen waar jij blij van wordt. Super belangrijk!! Ik blijf jou zeker volgen. En wie weet, ontmoeten wij elkaar weer eens op een terrasje❤️

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: