Blog

Wat is gezondheid?

De feestdagen staan weer voor de deur en dan hoor je weer vast veel de proost: ‘Op je gezondheid!’. ‘Blijf gezond’ is sowieso iets wat je de laatste tijd veel hoort. Maar ik vraag me dan altijd af wat er daarmee precies bedoeld wordt. Gezondheid, het lijkt zo’n makkelijk begrip, maar is dat het ook?Meer lezen over “Wat is gezondheid?”

Stap voor stap

Een paar jaar geleden heb ik mijn focus verlegd van het doel naar de weg. Ik wil niet meer koste wat kost een doel halen. Ik ben aan het investeren in hoe ik de weg bewandel. Dit proces gaat niet vloeiend en ook niet vlekkeloos. Soms betrap ik me er op dat ik weer alleenMeer lezen over “Stap voor stap”

Ode aan mijn Alinker

Vandaag heb in mijn Alinker precies een jaar. Dat vind ik een mooi moment om op terug te kijken. Een mooi moment voor een ode aan mijn knalgele vriend. Ik ga eerst helemaal bij het begin beginnen. Toen ik net mijn diagnose hoorde. Bijna acht jaar geleden. Ergens daarna besloot ik alles los te laten.Meer lezen over “Ode aan mijn Alinker”

Rust nader bekeken

Vroeger liep ik wel eens hard, zonder wielen. Nu loop ik ook wel eens hard, met wielen. Ondanks een verandering van outfit voelt het nog allemaal hetzelfde. Wat nu wel anders voelt is het belang van rust. Rust is ook ingebouwd in mijn hardloopprogramma. In mijn studententijd was dat ook zo. Ik was er toenMeer lezen over “Rust nader bekeken”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: