Blog

Rust nader bekeken

Vroeger liep ik wel eens hard, zonder wielen. Nu loop ik ook wel eens hard, met wielen. Ondanks een verandering van outfit voelt het nog allemaal hetzelfde. Wat nu wel anders voelt is het belang van rust. Rust is ook ingebouwd in mijn hardloopprogramma. In mijn studententijd was dat ook zo. Ik was er toenMeer lezen over “Rust nader bekeken”

Overtuigingen

Ik vind hardlopen soms wel lastig. En dat ligt eigenlijk niet aan het fysieke aspect. Oké m’n spieren moeten soms best wel aan de bak, maar hoe gaaf is het dat ze het aankunnen! Dat lastige stuk zit vooral in het mentale. Wat dit weekend best wel een gevecht was. ‘Ik heb niet zoveel zin,Meer lezen over “Overtuigingen”

Het schoolplein

Sinds afgelopen zomer heb ik een Alinker. Als je mijn foto’s op Instagram en Facebook hebt gezien, zal het je niet ontgaan zijn hoe blij ik hier mee ben. Als ik op mijn Alinker zit, voelt het net alsof ik nieuwe benen heb gekregen. Er gaan weer deuren voor me open die ik niet zagMeer lezen over “Het schoolplein”

Mijn balans

Een paar jaar geleden, vlak voor het tijdperk kinderen en net na het horen over de ataxie, was ik met mijn vader baantjes aan het trekken in het zwembad. We kregen het over de diagnose. Mijn vader zei dat hij hoopte dat mijn fysieke staat nog lang zou blijven hoe die is. Een begrijpelijke wens.Meer lezen over “Mijn balans”

Hardlopen

Tijdens mijn studententijd liep ik af en toe hard. In mijn achterhoofd had ik wel eens het idee om mee te doen met een hardloopwedstrijd maar die gedachte werd eigenlijk altijd vergezeld met ’dat komt wel’. Uitstelgedrag en ik waren goede vrienden toen. Het bleef bij zelf kilometers maken door het Noorderplantsoen. Of niet helemaalMeer lezen over “Hardlopen”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: